Politika zasebnosti

Pozdravljamo vas v igralnici SlotsMegaCasino! Prebrali boste našo politiko zasebnosti, v kateri vas obveščamo o osebnih podatkih, ki jih od vas zbiramo in uporabljamo, ali in, če da, katerim tretjim osebam se ti podatki posredujejo, kako dolgo hranimo podatke in kaj pravice, ki jih imate, če se ne strinjate z našim odgovornim ravnanjem. Ta pravilnik o zasebnosti velja ne glede na domeno, do katere dostopate, vašo lokacijo, sisteme in naprave, ki jih uporabljate (npr. namizje ali mobilni telefon). Če imate po branju tega pravilnika o zasebnosti še vedno vprašanja, se obrnite na nas prek spodnjih kontaktnih podatkov.

Kdo je odgovoren za obdelavo podatkov?

Oseba, odgovorna za obdelavo podatkov, je SlotsMegaCasino LTD GROUP

Avstralija: Phillip Street, Sydney, 2150

Kanada: 116 Albert Street, Suite 200 & 300, Ottawa, ON, K1A 1M5

Nemčija: Königstraße 44, 70173 Stuttgart

Če imate kakršna koli vprašanja o obdelavi vaših osebnih podatkov pri nas ali o varstvu podatkov na splošno, nas lahko kontaktirate na [email protected]

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki so vse informacije v zvezi z osebnimi ali materialnimi okoliščinami, ki se nanašajo na identificiranega ali določljivega posameznika. To vključuje na primer vaše ime, datum rojstva, e-poštni naslov, poštni naslov ali telefonsko številko ter spletne identifikatorje, kot je vaš naslov IP. Nasprotno pa informacije splošne narave, ki jih ni mogoče uporabiti za določitev vaše identitete, niso osebni podatki. To vključuje na primer število uporabnikov spletnega mesta.

Kaj je obdelava?

Obdelava pomeni kakršno koli operacijo ali niz operacij, ki se izvajajo z osebnimi podatki, ne glede na to, ali je to avtomatsko ali ne. Izraz je širok in zajema tako rekoč vsako ravnanje s podatki.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

  • Načeloma bomo vaše osebne podatke uporabljali samo v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov, zlasti
  • predpisi EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah (»PECR«) in Splošna uredba o varstvu podatkov (»GDPR«);
  • Avstralski zakon o zasebnosti iz leta 1988 ("Zakon o zasebnosti") in Zakon o neželeni pošti iz leta 2003 ("Zakon o neželeni pošti"); in kanadski zakon o varstvu osebnih podatkov in elektronskih dokumentih (»PIPEDA«) in zakonodaja proti neželeni pošti (»CASL«);
  • in samo tako, kot je opisano v tem pravilniku o zasebnosti.

Vsi osebni podatki, ki jih pridobimo od vas prek spletnega mesta, bodo shranjeni lokalno in obdelani samo za namene, ki so podrobneje opisani spodaj. To se naredi v okviru zadevnih zgoraj omenjenih pravnih predpisov ali samo z vašim soglasjem. Zlasti obdelujemo in zbiramo osebne podatke le, če:

  • ste dali svoje soglasje,
  • podatki so potrebni za izpolnjevanje pogodbenih/predpogodbenih ukrepov,
  • podatek je potreben za izpolnitev zakonske obveznosti, oz
  • podatki so potrebni za zaščito zakonitih interesov našega podjetja, pod pogojem, da vaši interesi niso prevladali.

Vaše osebne podatke obdelujemo in hranimo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego zadevnega namena obdelave, ali dokler obstaja zakonsko obdobje hrambe (zlasti gospodarsko in davčno pravo). Ko je namen dosežen ali poteče obdobje hrambe, se ustrezni podatki rutinsko izbrišejo.

Osebne podatke obdelujemo samo v obsegu, ki ga dovolite vi osebno. Pri tem zbiramo in obdelujemo le tiste podatke, ki so nujno potrebni za vzdrževanje in uporabo spletne strani. Osebni podatki se lahko zbirajo na dva načina, in sicer neposredno, ko nam jih na primer posredujete prostovoljno, ali samodejno, na primer, ko namestite in uporabljate našo spletno stran.

Obdelava samodejno zbranih podatkov

  • a) Zbiranje podatkov o dostopu in dnevniških datotek

Prav tako zbiramo podatke o vsakem dostopu do naše spletne strani. Podatki o dostopu vključujejo ime dostopanega spletnega mesta, datoteko, datum in čas dostopa, količino prenesenih podatkov, obvestilo o uspešnem dostopu, vrsto in različico brskalnika, operacijski sistem uporabnika, referenčni URL (predhodno obiskana stran), naslov IP. in ponudnika, ki zahteva.

Podatki o dnevniški datoteki so shranjeni iz varnostnih razlogov (npr. zaradi razjasnitve zlorabe ali goljufije) največ 7 dni in nato izbrisani. Podatki, katerih nadaljnja hramba je potrebna v dokazne namene, so izvzeti iz izbrisa, dokler zadevni incident ni dokončno razjasnjen. Pravna podlaga za obdelavo podatkov je naš zakoniti interes, da zagotovimo privlačno spletno stran.

  • b) Uporaba piškotkov

Na naši spletni strani uporabljamo tako imenovane piškotke. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo v vaši napravi (osebni računalnik, pametni telefon, tablični računalnik itd.) in jih shrani vaš brskalnik. Za več informacij si oglejte naš pravilnik o piškotkih. Pravna podlaga za uporabo piškotkov je vaše soglasje in naš zakoniti interes.

Obdelava podatkov, ko jih pošljete na našo spletno stran in ko uporabljate naše storitve

Ko stopite v stik z nami prek naše spletne strani ali uporabljate naše storitve, nekatere podatke zbiramo in obdelujemo mi ali v našem imenu naši izbrani tretji ponudniki.

  • a) Kontaktirajte nas

Če stopite v stik z nami, od vas obdelujemo naslednje podatke za namene obdelave in obravnave vaše zahteve: ime, priimek, e-poštni naslov in, če je primerno, druge podatke, če ste jih posredovali, in vaše sporočilo. Pravna podlaga za obdelavo podatkov je naša obveznost izpolnjevanja pogodbe in/ali izpolnitev naših predpogodbenih obveznosti in/ali naš prevladujoči zakoniti interes za obdelavo vaše zahteve.

  • b) Ponudbe partnerjev

Sodelujemo v partnerskih programih. Pridruženi programi so zasnovani tako, da lastnikom spletnih mest zagotavljajo sredstva za zaslužek za oglaševalske provizije z oglaševanjem in povezovanjem. Kot taka lahko naša spletna stran vsebuje povezave za pridruženo trženje, kar pomeni, da lahko dobimo plačano provizijo od prodaje teh izdelkov ali storitev, o katerih pišemo. Nikoli vam ne bomo zaračunali provizije prek ene od naših pridruženih povezav, lahko pa dobite znižano ceno ustreznih pridruženih storitev, mi pa bomo plačali majhno provizijo. Na našo uredniško vsebino in ravnanje z vašimi osebnimi podatki pa ne vplivajo oglaševalci ali pridružena partnerstva.

Ko na naši spletni strani kliknete ponudbo partnerja, boste preusmerjeni na ustreznega partnerja. Nimamo vpliva ali nadzora nad podatki, ki jih ustrezni partner zbira in obdeluje, ko ste preusmerjeni, več o obdelavi podatkov pa lahko izveste v pravilniku o zasebnosti ustreznega partnerja. Uporaba funkcij preusmeritve temelji izključno na vašem soglasju in je predmet ustrezne politike zasebnosti ponudnikov.

  • c) Oglaševanje

V skladu z zgoraj navedenim lahko oglaševalci in tretje osebe zbirajo tudi podatke o vaši dejavnosti na našem spletnem mestu, v napravah, povezanih z vami, ter na spletnih mestih in v aplikacijah tretjih oseb, ki uporabljajo tehnologije sledenja. Podatki o sledenju, ki jih zbirajo ti oglaševalci in tretje osebe, se uporabljajo za odločanje, katere oglase vidite na naši spletni strani ter na spletnih mestih in v aplikacijah tretjih oseb.

Če ne želite prejemati ciljanega oglaševanja, se lahko odjavite od Digital Advertising Alliance (DAA). Morda se boste lahko odločili tudi za nadzor ciljanega oglaševanja na drugih spletnih mestih in platformah, ki jih obiščete. Poleg tega se lahko odločite tudi za nadzor ciljanega oglaševanja, ki ga prejmete v aplikacijah, z uporabo nastavitev in kontrolnikov na svojih napravah.

  • d) Glasilo

Če se prijavite na naše glasilo, vam bomo redno pošiljali informacije o naših storitvah. Edini podatki, ki jih potrebujete za pošiljanje novic, je vaš e-poštni naslov. Za pošiljanje glasila uporabljamo tako imenovani postopek dvojne prijave. To pomeni, da vam bomo e-novice poslali šele, ko boste izrecno potrdili, da se strinjate s prejemanjem novic. Z aktivacijo potrditvene povezave nam dajete svoje soglasje.

Od glasila se lahko kadar koli odjavite preko povezave, ki je v ta namen navedena v glasilu, ali tako, da pošljete ustrezno sporočilo na [email protected] Po odjavi bo vaš e-poštni naslov takoj izbrisan iz našega seznama pošiljateljev novic. Pravna podlaga za obdelavo podatkov je vaše soglasje in naš zakoniti interes.

Prenos osebnih podatkov

Vaših osebnih podatkov ne bomo razkrili ali kako drugače posredovali tretjim osebam, razen če:

  • je potrebno za izvajanje naših storitev,
  • ste privolili v razkritje,
  • ali je razkritje podatkov dovoljeno z ustreznimi zakonskimi določbami.

Vendar pa imamo pravico, da obdelavo vaših osebnih podatkov v celoti ali delno prepustimo zunanjim ponudnikom storitev, ki delujejo kot obdelovalci v okviru zgoraj omenjenih zakonov o zasebnosti. Zunanji ponudniki storitev nas podpirajo na primer pri tehničnem delovanju in podpori spletne strani, upravljanju podatkov, zagotavljanju in izvajanju storitev, trženju ter izvajanju in izpolnjevanju obveznosti poročanja.

Ponudniki storitev, ki jih bomo naročili, pa bodo vaše podatke obdelali izključno v skladu z našimi navodili, mi pa ostajamo v skladu z zgoraj omenjenimi zakoni o zasebnosti odgovorni za varstvo vaših podatkov. Pri tem vedno skrbimo, da so naši ponudniki storitev skrbno izbrani, upoštevajo stroge pogodbene predpise, tehnične in organizacijske ukrepe ter naše dodatne kontrole.

Osebne podatke lahko razkrijemo tudi tretjim osebam, če smo k temu zakonsko zavezani, npr. na podlagi sodne odredbe ali če je to potrebno za podporo kazenskih ali pravnih preiskav ali drugih pravnih preiskav ali postopkov doma ali v tujini ali za izpolnitev naših zakonitih interesov.

Avtomatizirano odločanje

V igralnici SlotsMegaCasino ne poteka avtomatizirano odločanje, vključno s profiliranjem.

Podatki o posebni kategoriji

Obdelava podatkov posebnih kategorij ne poteka v igralnici SlotsMegaCasino.

Podatki o otrocih

Naše storitve so namenjene osebam, starim 18 let in več. Osebnih podatkov mladoletnikov, mlajših od 18 let, ne bomo zavestno zbirali, uporabljali ali razkrivali brez predhodne pridobitve soglasja zakonitega skrbnika prek neposrednega stika brez povezave.

Ne prodajaj

Osebnih podatkov ne prodajamo tretjim osebam.

Vaše pravice posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki

V skladu z GDPR lahko uveljavljate naslednje pravice:

  • a) Pravica do informacij

Pravico imate zahtevati informacije in/ali kopije osebnih podatkov, shranjenih o vas.

  • b) Pravica do popravka

Imate pravico zahtevati, da se osebni podatki v zvezi z vami nemudoma popravijo in/ali dopolnijo.

  • c) Pravica do ugovora obdelavi

Pravico imate zahtevati omejitev obdelave vaših osebnih podatkov, v kolikor izpodbijate točnost podatkov, je obdelava nezakonita, vendar nasprotujete izbrisu in podatkov ne potrebujemo več, morate pa za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov ali pa ste vložili ugovor zoper obdelavo.

  • d) Pravica do izbrisa

Imate pravico zahtevati izbris vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo pri nas, razen če je zaradi uveljavljanja pravice do svobode izražanja in obveščanja obdelava potrebna za izpolnjevanje pravne obveznosti, zaradi javnega interesa ali za trditev, uveljavljanja ali obrambe pravnih zahtevkov.

  • e) Pravica do obveščenosti

Če ste uveljavili pravico do popravka, izbrisa ali omejitve obdelave, bomo vse prejemnike, ki so jim bili razkriti osebni podatki v zvezi z vami, obvestili o takem popravku, izbrisu ali omejitvi obdelave, razen če se to izkaže za nemogoče ali vključuje nesorazmeren napor .

  • f) Pravica do prenosljivosti podatkov

Imate pravico, da osebne podatke, ki ste nam jih posredovali, predamo vam ali tretji osebi v strukturirani, običajni in strojno berljivi obliki. Če zahtevate neposreden prenos podatkov drugi odgovorni osebi, bo to opravljeno le, če je to tehnično izvedljivo.

  • g) Pravica do ugovora

Če se vaši osebni podatki obdelujejo na podlagi zakonitih interesov v skladu s členom 6 (1) (f) GDPR, imate pravico, da kadar koli ugovarjate obdelavi v skladu s členom 21 (1) GDPR. Če obdelujemo vaše podatke za namen neposrednega trženja, imate pravico, da kadar koli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov v zvezi z vami za namen takšnega trženja v skladu s čl. 21 (2) GDPR; to velja tudi za profiliranje, kolikor je povezano s takim neposrednim trženjem.

  • h) Pravica do preklica soglasja

Svoje soglasje za zbiranje podatkov imate pravico kadar koli preklicati z učinkom za naprej. Podatki, zbrani do pravnomočnosti preklica, bodo ostali nespremenjeni. Upoštevajte, da lahko izvajanje vaše odpovedi zaradi tehničnih razlogov traja nekaj časa in da boste morda medtem še vedno prejemali naša sporočila.

  • i) Pravica do pritožbe pri nadzornem organu

Če obdelava vaših osebnih podatkov krši zakon o varstvu podatkov ali če so bile vaše pravice do varstva podatkov kakor koli drugače kršene, se lahko pritožite pri nadzornem organu.

  • j) Avtomatizirano odločanje, vključno s profiliranjem

Pravico imate, da za vas ne velja odločitev, ki temelji izključno na avtomatizirani obdelavi, ki ima pravne učinke v zvezi z vami ali podobno pomembno vpliva na vas.

Po PIPEDI lahko uveljavljate naslednje pravice:

  • a) Pravica do preklica soglasja

Svojo privolitev imate pravico kadar koli preklicati ob upoštevanju zakonskih in pogodbenih omejitev. Upoštevajte, da vaš umik takšnega soglasja lahko omeji vašo zmožnost pridobitve določenih izdelkov in storitev.

  • b) Pravica do dostopa, popravka ali izbrisa

Imate pravico zahtevati dostop in pridobiti kopijo katerega koli od vaših osebnih podatkov, ki jih morda hranimo, zahtevati popravek vseh netočnih informacij v zvezi z vami in zahtevati izbris vaših osebnih podatkov v določenih okoliščinah.

  • c) Pravica do vložitve pritožbe glede zasebnosti

Imate pravico vložiti pritožbo pri pooblaščencu za zasebnost v pristojnosti vašega stalnega prebivališča, če menite, da Equity Insight upravlja vaše osebne podatke v nasprotju z veljavno zakonodajo (čeprav vas prosimo, da morebitno pritožbo najprej poskusite rešiti z nami).

V skladu z Zakonom o zasebnosti lahko uveljavljate naslednje pravice:

  • a) Pravica do informacij

Pravico imate zahtevati informacije in/ali kopije osebnih podatkov, shranjenih o vas.

  • b) Pravica do popravka

Imate pravico zahtevati, da se osebni podatki v zvezi z vami nemudoma popravijo in/ali dopolnijo.

  • c) Pravica do ugovora obdelavi

Pravico imate zahtevati omejitev obdelave vaših osebnih podatkov, v kolikor izpodbijate točnost podatkov, je obdelava nezakonita, vendar nasprotujete izbrisu in podatkov ne potrebujemo več, morate pa za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov ali pa ste vložili ugovor zoper obdelavo.

  • d) Pravica do izbrisa

Imate pravico zahtevati izbris vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo pri nas, razen če je zaradi uveljavljanja pravice do svobode izražanja in obveščanja obdelava potrebna za izpolnjevanje pravne obveznosti, zaradi javnega interesa ali za trditev, uveljavljanja ali obrambe pravnih zahtevkov.

  • e) Pravica do obveščenosti

Če ste uveljavili pravico do popravka, izbrisa ali omejitve obdelave, bomo vse prejemnike, ki so jim bili razkriti osebni podatki v zvezi z vami, obvestili o takem popravku, izbrisu ali omejitvi obdelave, razen če se to izkaže za nemogoče ali vključuje nesorazmeren napor .

  • f) Pravica do preklica soglasja

Svoje soglasje za zbiranje podatkov imate pravico kadar koli preklicati z učinkom za naprej. Podatki, zbrani do pravnomočnosti preklica, bodo ostali nespremenjeni. Upoštevajte, da lahko izvajanje vaše odpovedi zaradi tehničnih razlogov traja nekaj časa in da boste morda medtem še vedno prejemali naša sporočila.

  • i) Pravica do pritožbe pri nadzornem organu

Če obdelava vaših osebnih podatkov krši zakon o varstvu podatkov ali če so bile vaše pravice do varstva podatkov kakor koli drugače kršene, se lahko pritožite pri nadzornem organu.

Varnost

Naša obdelava podatkov je podvržena načelu, da obdelujemo samo osebne podatke, ki so potrebni za uporabo naših storitev. Pri tem zelo skrbimo, da sta vaša zasebnost in zaupnost vseh osebnih podatkov vedno zagotovljeni.

Vsi posredovani podatki so zaščiteni s šifriranjem TLS. Transport Layer Security (TLS) je protokol, ki se uporablja za zagotavljanje varnega prenosa podatkov na internetu. Tu se uporablja postopek javno-zasebnega ključa. To pomeni, da je podatke, šifrirane z javno dostopnim ključem, mogoče ponovno dešifrirati samo z ločenim zasebnim ključem.

Uporabljamo tudi tehnične in organizacijske varnostne ukrepe (TOM) v celotnem podjetju, da zaščitimo podatke, ki jih upravljamo od vas, pred nenamerno ali namerno manipulacijo, izgubo, uničenjem ali pred dostopom nepooblaščenih oseb.

Kljub temu lahko pride do kršitve zbirk podatkov ali podatkovnih nizov, ki vključujejo osebne podatke, nenamerno ali zaradi napačnega vdora. Ko bomo izvedeli za kršitev podatkov, bomo obvestili vse prizadete posameznike, katerih osebni podatki so bili morda ogroženi, obvestilu pa bo priložen opis ukrepov, ki so bili sprejeti za poravnavo morebitne škode zaradi kršitve podatkov. Obvestila bodo posredovana čim hitreje, potem ko je bila kršitev odkrita.

Posodabljanje vaših podatkov

Če menite, da so podatki, ki jih imamo o vas, netočni ali da jih nismo več upravičeni uporabljati in želite zahtevati njihov popravek, izbris ali nasprotovati njihovi obdelavi, prosimo, da to storite tako, da nas kontaktirate. Zaradi vaše zaščite in zaščite vseh naših uporabnikov vas lahko prosimo, da predložite dokazilo o identiteti, preden lahko odgovorimo na zgornje zahteve.

Upoštevajte, da lahko zahteve zavrnemo iz določenih razlogov, tudi če je zahteva nezakonita ali če lahko krši poslovne skrivnosti ali intelektualno lastnino ali zasebnost drugega uporabnika. Prav tako morda ne bomo mogli ugoditi določenim zahtevam za ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, zlasti kadar nam takšne zahteve ne bi omogočile več zagotavljanja naše storitve za vas.

Družbeni mediji

Na družbenih medijih smo prisotni na podlagi svojega zakonitega interesa (trenutno Twitter, Instagram, Facebook in Pinterest). Če stopite v stik z nami prek platform družbenih medijev, upoštevajte, da zgodovine klepetov ne moremo izbrisati niti mi niti vi. In da smo v skladu z zgoraj omenjenimi zakoni o zasebnosti ustrezna platforma družbenih medijev in mi skupaj odgovorni za obdelavo vaših podatkov in sklenemo tako imenovano pogodbo o skupnem upravljavcu. Sama pogodba o skupnem upravljavcu je zelo legalistična in dolgotrajna, vendar na kratko pojasnjuje, kako bodo soodgovorne strani izpolnjevale obveznosti, ki izhajajo iz zakonov o varstvu podatkov, ki veljajo zanje. Pravna podlaga za uporabo ustrezne platforme družbenih medijev je naš zakoniti interes, vaše soglasje ali, v primeru (pred)pogodbenega razmerja z nami, začetek pogodbene storitve, če obstaja.

Spremembe in posodobitve politike zasebnosti

Vljudno vas prosimo, da se redno seznanjate z vsebino naše politike zasebnosti. Politiko zasebnosti bomo spremenili takoj, ko bo to potrebno zaradi sprememb dejavnosti obdelave informacij, ki jih izvajamo. Obvestili vas bomo takoj, ko bodo spremembe zahtevale dejanje sodelovanja z vaše strani (npr. soglasje) ali drugo individualno obvestilo.

Pomisleki in stik

Če imate kakršne koli pomisleke glede morebitnega ogrožanja vaše zasebnosti ali zlorabe vaših osebnih podatkov z naše strani ali kakršna koli druga vprašanja ali komentarje ali želite uveljavljati svoje pravice v skladu z veljavno zakonodajo, se obrnite na nas.

Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje posodobljen v petek, 28. decembra 2022

Avtor: Gabe Bais

Back to top