Politika piškotkov

Pozdravljamo vas v igralnici SlotsMegaCasino! Prebrali boste naš pravilnik o piškotkih, v katerem vas obveščamo o piškotkih, kateri piškotki se uporabljajo na naši spletni strani in kako lahko upravljate s svojim soglasjem za shranjevanje piškotkov. Ta pravilnik o piškotkih velja ne glede na domeno, do katere dostopate, vašo lokacijo, sisteme in naprave, ki jih uporabljate (npr. namizni ali mobilni).

Za več informacij o tem, kako varujemo vaše osebne podatke, si oglejte naš pravilnik o zasebnosti.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo v vaši napravi, ko obiščete spletno stran. Ob naslednjem obisku lahko spletno mesto prepozna datoteko. Datoteke se tako običajno uporabljajo za zbiranje statističnih podatkov ali za priročnost in druge sorodne namene. Kot taki nam piškotki pomagajo, da vam zagotovimo naše storitve na našem spletnem mestu in so delno potrebni za namene delovanja spletnega mesta.

Podatke zbiramo in obdelujemo za naslednje namene:

  • Optimizacija spletne strani in vaše uporabniške izkušnje,
  • Skladnost z veljavnimi zakonskimi zahtevami, vključno z zahtevami glede dokumentacije zlasti: predpisi EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah (»PECR«) in Splošna uredba o varstvu podatkov (»GDPR«); Avstralski zakon o zasebnosti iz leta 1988 ("Zakon o zasebnosti") in Zakon o neželeni pošti iz leta 2003 ("Zakon o neželeni pošti"); in
  • Kanadski zakon o varstvu osebnih podatkov in elektronskih dokumentih (»PIPEDA«) in zakonodaja proti neželeni pošti (»CASL«).
  • Skladnost z osnovnimi načeli obdelave osebnih podatkov in pravne podlage za obdelavo (npr. pridobitev privolitve),
  • Izvajanje in vzdrževanje tehničnih in organizacijskih varnostnih ukrepov,
  • Preiskava domnevnih ali znanih kršitev varnosti ter obveščanje posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki, in organov ter
  • Statistika o uporabi spletne strani.

Kako dolgo so shranjeni piškotki?

Piškotki se na vaši napravi shranjujejo različno dolgo, odvisno od njihove vrste. S tehničnega vidika ločimo dve vrsti piškotkov:

  • Sejni piškotki

Sejni piškotki se na primer uporabljajo za začasno shranjevanje artiklov v vašem nakupovalnem vozičku, medtem ko brskate po spletnem mestu. Sejni piškotki se ne shranijo v vaši napravi in izginejo, ko zaprete brskalnik.

  • Trajni piškotki

Trajni piškotki so v vaši napravi shranjeni kot besedilne datoteke. Trajni piškotki našemu strežniku omogočajo, da prepozna vašo napravo, ko naslednjič obiščete našo spletno stran.

Vendar pa obstajajo tudi različne kategorije piškotkov:

Razvrstitev med tehnično potrebne ali tehnično nepotrebne določa tudi piškotke, ki jih uporabljamo:

  • a) Tehnično potrebni piškotki

Za pravilno delovanje naše spletne strani so potrebni tehnično potrebni piškotki; omogočajo vam učinkovito krmarjenje po naši spletni strani in uporabo njenih funkcionalnih funkcij. Primer tega je opomnik o nedavno izvedenih dejanjih (npr. vneseno besedilo), ko se vrnete na stran znotraj iste seje.

  • b) Tehnično nebistveni piškotki

Tehnično nebistveni piškotki niso potrebni za pravilno delovanje našega spletnega mesta, vendar nam omogočajo, da izboljšamo vsebino našega spletnega mesta, zbiramo statistiko za namene analize notranjega trga, vam zagotovimo bolj prilagojeno spletno izkušnjo ali zagotovimo dodatne funkcije. Še posebej uporabljamo analitične piškotke.

  • c) Analitični piškotki

Analitične piškotke uporabljajo tretje osebe. Ti piškotki omogočajo tretjim osebam, da prepoznajo, da ste obiskali našo spletno stran. Mi in naši tretji ponudniki lahko prav tako združimo informacije, pridobljene iz teh piškotkov, z osebnimi podatki, ki so na voljo iz drugih virov, vključno s podatki, zbranimi o vas, ko uporabljate druga spletna mesta, in podatki, zbranimi o vas, ko niste povezani, bodisi na naši spletni strani ali podatki, ki jih hranimo s strani ponudnika tretje osebe.

Google Analytics

Uporabljamo Google Analytics, storitve spletne analitike, ki jih ponuja Google LLC. Google Analytics uporablja "piškotke", ki so besedilne datoteke, shranjene v vaši napravi, da spletnemu mestu pomagajo analizirati, kako uporabniki uporabljajo spletno mesto. Informacije, ki jih ustvari piškotek o vaši uporabi te spletne strani, se običajno prenesejo na Googlov strežnik. V primeru, da je na tem spletnem mestu aktivirana anonimizacija IP-ja, bo Google vaš naslov IP predhodno skrajšal. Samo v izjemnih primerih bo polni naslov IP posredovan Googlu in tam skrajšan. V našem imenu bo Google uporabil te informacije za namene ocenjevanja vaše uporabe spletnega mesta, sestavljanja poročil o dejavnosti spletnega mesta in zagotavljanja drugih storitev, povezanih z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta.

Uporabo piškotkov lahko zavrnete tako, da v svojem brskalniku izberete ustrezne nastavitve, vendar upoštevajte, da v tem primeru morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Poleg tega lahko Google preprečite zbiranje podatkov, ki jih ustvari piškotek in so povezani z vašo uporabo spletnega mesta (vključno z vašim naslovom IP), ter obdelavo teh podatkov s strani Googla, tako da prenesete in namestite vtičnik za brskalnik. na voljo na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Pravna podlaga za obdelavo podatkov s pomočjo Google Analytics je vaše soglasje za analizo in boljšo zasnovo naše spletne strani.

Ta pravilnik o piškotkih je bil nazadnje posodobljen v petek, 28. decembra 2022

Pogosto zastavljena vprašanja

Kako lahko preprečim in izbrišem piškotke?
Ko obiščete našo spletno stran, se na vaši napravi samodejno shrani eden ali več piškotkov. Če ne želite, da se to zgodi, je najbolje, da uporabite naslednje povezave (odvisno od brskalnika, ki ga uporabljate), da nastavite svoj brskalnik tako, da prepreči shranjevanje piškotkov v vaši napravi v prihodnje. (Google Chrome, Mozilla Firefox, piškotki Flash, Microsoft Internet Explorer, Opera, Safari) Če vašega brskalnika ni na seznamu zgoraj, je najbolje, da preverite meni za pomoč brskalnika ali v internetu poiščete »piškotke« v povezavi z imenom brskalnika.
Zakaj nudimo informacije o piškotkih?
Pravna podlaga za zbiranje vaših osebnih podatkov prek piškotkov, vključno za profiliranje in analitične namene, je vaše soglasje. Vendar pa je uporaba potrebnih piškotkov naš zakoniti interes in kot taka ne bo potrebna nobena privolitev.
Zakaj uporabljamo piškotke?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih lahko spletna mesta uporabljajo za učinkovitejšo uporabniško izkušnjo. Zakon določa, da lahko na vašo napravo shranimo piškotke, če so potrebni za delovanje spletnega mesta. Za vse druge vrste piškotkov (vključno z analitičnimi piškotki) potrebujemo vaše dovoljenje.
Ali se ta pravilnik spreminja?
Našo politiko piškotkov lahko občasno posodobimo. To je lahko iz več razlogov, na primer zaradi spremembe zakonodaje ali zaradi prilagoditve spremembi naših poslovnih praks in načina uporabe piškotkov. Priporočamo, da tukaj redno preverjate morebitne spremembe našega pravilnika o piškotkih.
Na koga naj se obrnem za več informacij?
Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje o našem pravilniku o piškotkih ali želite uveljavljati svoje pravice v skladu z veljavno zakonodajo, nas kontaktirajte na [email protected]

Avtor: Gabe Bais

Back to top